FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La carícia com a gest relacional. Una carícia dolça que de vegades amaga sentiments de frustració. Una carícia amarga que descobreix les intimitats més sinceres. Una carícia juganera que desemboca en una infinitat d’aventures. L'equilibri harmònic entre avinences i desavinences caracteritza les relacions humanes. En aquest duet acrobàtic, acomboiat per la música en directe del cantautor mallorquí Adrià Bauzà, entren en joc les individualitats que integren una relació. Lluiten per créixer a través d’un joc de manipulació, carícies i desacords; junts, però mantenint la individualitat. Una coexistència que ens revela diferents situacions, descrites mitjançant un llenguatge coreogràfic, circenc i teatral.

Fitxa artística

Idea Original: Cia Du'K'tO Direcció artística: Pau Portabella Mirada externa coreogràfica: Laia Santanach Disseny musical: Adrià Bauzá Disseny de llums: Inka García Interpretació: Bàrbara Vidal, Bernat Messeguer i Adrià Bauzá Producció: Cia Du'K'tO Coproducció: Festival Circada. Amb el suport de: Institut d'Estudis Baleàrics i Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural. Amb la col·laboració de Cronopis Espai de Circ, Centre d'Investigació Escènica, Zirkozaurre, La Chapelle i Teatre Principal de Palma. Espectacle programat en complicitat amb el Govern de les Illes Balears

Web

www.duktocompany.com

Actuacions
  • Dia 06: 19:00
  • Dia 07: 18:30
  • Dia 08: 19:00
Espai
Escola Mª Mercè Marçal
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Direcció artística: Pau Portabella Mirada externa coreogràfica: Laia Santanach
Observacions
#Perifèria #Territori #EixGeneracional #EspaiPúblic #Periphery #Territory #GenerationalAxis #PublicSpace
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
30'
Comunitat
Illes Balears

Localització de l'espai

Cerca al web

×