FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Com es mou la multitud? Ens movem de forma diferent quan estem sols que quan ens trobem enmig d'una massa? Què determina el «nosaltres»? Quin és el nostre lloc dins un grup? Comencem amb una pedra i el cap d'una corda que hem de cabdellar. Està enredat i l'hem de desembullar. Ens movem, evitant les topades, negociant la manera de trobar el nostre lloc. Alguna cosa depassa la mera suma de les individualitats. Al final de la corda, trobem el «nosaltres»? Inspirat en les seves pròpies sensacions durant una manifestació a Seül el 2015, Galmae proposa una vivència sensible de la col·lectivitat. Una instal·lació, el públic com a part activa de la performance. Una metàfora de la vida, bella i màgica. Una demostració del caràcter efímer de l'art. Una experiència única per recordar.

Fitxa artística

Realisation and direction Juhyung Lee (Graduate of the FAI-AR in Marseille) Lighting: Olivier Brun Composition: Charles-Henri Despeignes Actor: Francois Palanque Technique: Pierre Bougourd Executive Producer: Generik Vapeur Coproduction: Le Citron Jaune, L’Abattoir With the support of SACD –Auteurs d’espaces Resident hosts: La Passerelle, National Theatre of ‘Alpes du Sud’ – Gap

Web

https://www.galmae.org/

Actuacions
  • Dia 05: 23:00
  • Dia 06: 22:00
  • Dia 07: 21:00
Espai
St. Eloi - Pla del dipòsit
Gènere
Arts Visuals / Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Juhyung Lee
Observacions
Accés pel Pg. de Simó Canet #Comunitat #EspaiPúblic #Compromís #Democràcia #Ciutadania #Multiculturalitat #Community #PublicSpace #Commitment #Democracy #Citizenship #Multiculturality
Estrena
Idioma
No text
Durada
45'

Localització de l'espai

Cerca al web

×