FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La música en directe, la dansa, el teatre i la tecnologia es donen la mà en aquesta proposta intensa i delicada. Un trànsit pels racons emocionals més profunds d’una lluna en constant recerca de la seva essència. La felicitat com a eina innegociable per a retrobar-se. Un cant a l’optimisme dirigit a tots els públics —també als nadons i la primera infància—, amb l’aposta per la recerca de noves formes d’interacció amb els espectadors que tan defineix el llenguatge de la companyia. Partint de la deliciosa excusa d’un espectacle que fa anys alguns professionals declararen no idoni per a nens, aquesta producció pretén també convidar el públic a una reflexió crítica de les programacions teatrals dirigides a la infància.

Fitxa artística

Música: Jordi Bello

Web

wwww.lapetita.cat

Actuacions
  • Dia 06: 17:00, 19:00
  • Dia 07: 10:30
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Dansa / Arts del moviment
Preu entrada
6 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Infantil
Director
Eva Vilamitjana i Albert Vilà
Observacions
Espectacle sense seient. Recomanat de 0 a 3 anys #Interdisciplinarietat #Participació #TotsElsPúblics #DemocràciaCultural #Educació #Interdisciplinarity #Participation #AllAudiences #CulturalDemocracy #Education
Estrena
Idioma
No text
Durada
35'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×