FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

A partir de l’obsessió pel procediment de la llista, que han utilitzat creadors com George Pérec, Jorge Luis Borges o Joe Brainard, Quim Bigas es demana per les possibilitats potencials que obren els llistats en l’acte de trobar-nos i de crear relacions i enceta una possible reflexió sobre l’etiquetatge i la identitat. Un treball contextual i escènic on es recita una llista de petites i grans coses i on compartim una enumeració de paraules i de moviments que ens remeten a l’espai personal i a l’espai social. Una cita amb el potencial de la trobada i tot el que això implica: l’imprevist, el present, les individualitats, la comunitat...

Fitxa artística

Idea i execució: Quim Bigas Suport dramatúrgic: Raquel Tomàs Producció: Anna Bohigas. Amb l’agraïment i la participació de persones i coses. Una coproducció de FiraTàrrega dins el programa Suport a la Creació 2019, amb la col·laboració de la Junta de Veïns de La Figuerosa.

Web

https://quimbigas.com

Actuacions
  • Dia 06: 18:30 (Eng)
  • Dia 07: 10:30 (Cast), 18:30 (Cast)
  • Dia 08: 18:00 (Cat)
Espai
La Figuerosa
Gènere
Dansa / Arts del moviment
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Quim Bigas
Observacions
Aquest espectacle té lloc fora de la ciutat i implica un desplaçament en autobús. La durada inclou el desplaçament d'anada i tornada i l'espectacle. Punt de sortida BUS i validació entrades: Pl. de Rafael Casanova. Màxima puntualitat. #Territori #Comunitat #Identitat #Territory #Community #Identity
Estrena
No
Idioma
Segons sessió
Durada
115'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×