FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

El Montréal Complètement Cirque Festival i FiraTàrrega acompanyen i avalen el treball d'aquests tres actors formats a l’École Nationale de Cirque de Montréal, sota la mirada externa del director i dramaturg Ricard Soler Mallol*. Deambular, passejar per plaer, una manera de desplaçar-se, de reivindicar, de viure... Aquest trio d'acròbates explora l'antropologia del caminar. Per què hem de caminar? I fins quan? Obriu pas i seguiu-los!

* Ricard Soler Mallol és un creador català que viu entre Barcelona i Montréal. És membre fundador de la companyia Obskené i ha presentat amb aquesta i altres companyies més d’una dotzena d’espectacles en els àmbits del teatre de sala, el teatre de carrer, el circ i la música.

Fitxa artística

Performers: Laurie Bérubé (flyer), Xavier Laliberté (carrier), Elwin Roland (flyer) Artistic adviser: Ricard Soler Mallol. Una producció acompanyada i presentada pel Montréal Complètement Cirque, un festival de la Tohu, i FiraTàrrega. Projecte materialitzat amb el suport del Govern del Québec i del Conseel de les arts Montréal. / A production accompanied and presented by Montréal Complètement Cirque, a Tohu festival, and FiraTàrrega. Project supported by the Government of Québec and by Conseil des arts de Montréal.

Web

montrealcompletementcirque.com

Actuacions
  • Dia 06: 10:30, 17:00
  • Dia 07: 10:30, 17:00
  • Dia 08: 10:30, 17:00
Espai
Pl. del Carme - Itinerants
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Laurie Bérubé, Xavier Laliberté and Elwin Rolland. Artistic adviser : Ricard Soler Mallol
Observacions
#Diversitat #Multiculturalitat #Comunitat #Perifèria #EixGeneracional #Formació #Diversity #Multiculturality #Community #Periphery #GenerationalAxis #Training
Estrena
Idioma
No text
Durada
30'
Comunitat
Quebec

Localització de l'espai

Cerca al web

×