FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle de carrer visual i poètic, amb una dramatúrgia inspirada en el poemari Canto cósmico (1989), de l'escriptor i filòsof nicaragüenc Ernesto Cardenal, i sota la direcció de Sigrun Fritsch de Pan.Optikum. Què passa quan es troben dos mons aparentment contraposats? Amb aquesta premissa, es remouen temes intrínsecament humans com l’alteritat, la convivència, la curiositat o l’amor. Una al·legoria sobre la creació de l'univers plantejada sobre una estructura semiesfèrica enmig de l’espai públic on la ciència, la física, la filosofia, la música i la poesia juguen a imposar-se. Una peça que explora els equilibris i els desequilibrisde les relacions humanes. Els dos integrants de Foradelugar són exalumnes del Màster de Creació en Arts de Carrer de FiraTàrrega.

Fitxa artística

Espectacle basat en el poemari "Canto cósmico" d'Ernesto Cardenal Idea, creació i interpretació: Mónica Mar i Arnau Vinós Escenografia i concepte estètic: Llorenç Corbella Composició musical: Leonie Fritsch Producció musical, arranjaments i espai sonor: Eslàstica (Joel Condal i Marcel Fabregat) Vestuari: Rosa Solé Construcció escenografia: Jorba-Miró Estudi-Taller d’escenografia Solucions tècniques i multimèdia, i tècnic en gira: Sergio Sisques Disseny gràfic: Joan Vila-Vinós Fotografia: Elisenda Andreu Agraïments: Editorial Trotta, Núria Cañamares, Luka Fritsch, Eva Marichalar, Matthias Rettner. Una coproducció de FiraTàrrega amb la col·laboració del Teatre Foment de Juneda i el Teatre de l'Escorxador de Lleida. Companyia en residència d'emprenedoria a la Nau Ivanow.

Web

www.foradelugar.com

Actuacions
  • Dia 06: 21:30 (Cast)
  • Dia 07: 19:30, 22:00
  • Dia 08: 21:00
Espai
Escola Mª Mercè Marçal
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Creació i direcció: Sigrun Fritsch
Observacions
#Territori #Multiculturalitat #Territory #Multiculturality
Estrena
Idioma
Cat / Cast
Durada
50'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×