FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Sense text i mitjançant el teatre físic i la música en viu, l'espectacle explica la història dels veïns Koala, Dog i Horse, que viuen porta per porta. Koala està enamorada del món. Dog és un solitari apassionat de la música clàssica. L'energètica Horse té sempre quatre plats coient-se simultàniament als fogons. Estan tan ocupats amb ells mateixos i amb el seu dia a dia que no s'adonen de l'existència dels altres. Un dia, Tiger arriba a la comunitat i convida la resta d'inquilins a una festa. A partir d'aquí, tot comença a canviar. Una faula moderna sobre la cohabitació urbana, la diferència i la superació de prejudicis.

Fitxa artística

Direcció artística: Ana Redi-Milatovic Dramatúrgia: Ana Redi-Milatovic, Sergi Estebanell, Alina Stockinger Intèrprets: Ana Redi-Milatovic, Sergi Estebanell, Alina Stockinger, Josep Cosials, Daniela Poch, Jordi Solé Música i so: Siruan Darbandi Coaching: Josep Cosials, Daniela Poch Escenografia i accessoris: resanita & dageko.gmbh Vestuari: resanita & Eléctrico 28 Màscares: Ivana Kovalcik Idea original: ARGE do.it.to.do.do & Ana Redi-Milatovic Producció: ARGE do.it.to.do.do (Georg & Dagmar Kotzmuth) Producció executiva: Eléctrico 28

Web

www.electrico28.org

Actuacions
  • Dia 06: 11:00, 18:00
  • Dia 07: 11:00, 18:00
  • Dia 08: 11:00, 18:00
Espai
Parc Ondara
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Eléctrico 28
Observacions
#TotsElsPúblics #EspaPúblic #DemocràciaCultural #Educació #Ciutat #AllAudiences #PublicSpace #Cultural Democracy #Education #City
Estrena
Idioma
No text
Durada
50'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×