FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Proposta escènica multidisciplinària que té com a eix expressiu la dansa contemporània i dialoga amb la música electrònica, la veu, la llum i la teatralitat. L'espectacle pren com a referent el corb, l'ocell omnívor i carronyaire més present a la mitologia i les arts. Associat amb la mort, se li atribueix un paper mitjancer entre el món terrenal i el món espiritual. [Kórps] juga també amb l'homofonia de la paraula anglesa corpse, que vol dir cadàver, cos inert. Una peça que beu de la tradició popular i de les pràctiques humanes al voltant de la violència, la vetlla i la mort.

Fitxa artística

Recerca, autoria i coreografia: Miquel Barcelona Composició musical: Carlos Martorell Assistència coreogràfica: Rober Gómez Assistència vocal: Mariona Castillo Arranjaments vocals: Oriol Mula Dramatúrgia: Núria Guiu Intèrprets: Miquel Barcelona, Helena Gispert, Martí Güell, Junyi Sun i Marc Vilajuana Suplents: Chiara Marolla i Marc Soler Cap de llums i so: Jordi Berch Disseny de vestuari: Mariona Sala Vídeo: Ignasi Castañé Producció i distribució: Haizea Arrizabalaga Agraïments: Eloi López, Mariona Marta, Clara Bes, Oriol Mula, Montse Colomé, Toni Gutiérrez. Nacho Cárcaba i Mar Bravo. Espectacle coproduït pel Graner, Sant Andreu Teatre, Fundació Catalunya La Pedrera i FiraTàrrega, Suport a la Creació 2019

Web

https://miquelbarcelona.wixsite.com/miquelbarcelona

Actuacions
  • Dia 07: 21:30, 23:00
  • Dia 08: 21:00
Espai
Pl. dels Àlbers
Gènere
Dansa / Arts del moviment
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Miquel Barcelona
Observacions
Espectacle sense seient. #Tradició #MemòriaCol·lectiva #Tradition #CollectiveMemory
Estrena
Idioma
No text
Durada
40'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×