FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La pianista i compositora Clara Peya és una personalitat artística torrencial que, en directe, s’explica, es despulla i es transforma, i que des de l'escenari s'escampa per tota la sala i més enllà. Fins ara ha presentat set discos sota el seu nom i el proper octubre presentarà el seu nou treball 'Estómac'. Ens ofereix un concert a piano sol en el qual investigarà sobre les potencialitats de l’electrònica en combinació amb el piano acústic. Energia i sentiment en estat pur, sense deixar de banda el crit i el compromís amb la llibertat.

Fitxa artística

Pianista: Clara Peya

Web

http://clarapeya.com/

Actuacions
  • Dia 08: 23:30
Espai
Pl. Major
Gènere
Música
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
50'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×