FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Diana Coca és una artista basada en la imatge, l’acció i la performance. La destrucció i la reconstrucció de la realitat s’han convertit en els eixos del seu treball, amb un qüestionament clar del sistema i del poder, de les relacions humanes, la jerarquització i la utilització de l’espai públic. Partint del seu cos —convertit en subjecte polític i resistent—, l’artista treballa generant situacions imprevistes que ens fan repensar com transitem els carrers. Planteja la seva relació amb el medi, fora d’espais artístics i sovint enmig d’una estètica del caos, ocupant l’espai urbà en termes d’alliberament, per transformar-lo i democratitzar-lo. Un espai on les barreres arquitectòniques són percebudes com les ferides del sistema neoliberal que es projecten sobre la ciutat. L'objectiu és fer visible allò que el poder vol invisibilitzar.

Fitxa artística

Creació i interpretació: Diana Coca. Coproductors: ILLENC Institut d’Estudis Balearics ADDAYA Centre d’Art Contemporani Producció inclosa al programa Suport a la Creació de FiraTàrrega.

Web

https://dianacocablog.wordpress.com

Actuacions
Espai
Pop-up
Gènere
Performance / Multidisciplinar
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Espectacle basat en l'efecte sorpresiu. Aparicions aleatòries en espais concorreguts
Estrena
Idioma
No text
Durada
30'

Cerca al web

×