FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Al·legoria de l’ésser humà. Un viatge físic a través de les emocions. A cavall del circ, el teatre i la dansa, i més enllà de la paraula, els personatges utilitzen els seus cossos com a eina d’expressió que els permet ser lliures en allò que els individualitza i en allò que els uneix. Que els permet comunicar la complexitat dels desitjos, els conflictes i els misteris que remouen el seu interior. L’amor, la por, les contradiccions. La comunicació —qualsevol de les seves formes possibles: un gest, un moviment, un so, una mirada— és el punt de partida de la condició humana. Un exercici de sinceritat i de visceralitat.

Fitxa artística

Direcció: Marta Torrents Intèrprets: Jonathan Frau, Nicolas Quetelard, Gina Vila Bruch, Anna von Grünigen Creació sonora: Boris Billier Il·luminació: Coralie Trousselle Vestuari: Laura Beulque Difusió: Cécile Bellan, Acolytes Producció: Acolytes. Aquest espectacle rep el suport econòmic del Fons de Flexibilitat en el marc del projecte de circ De Mar a Mar – Pirineus de circ, cofinançat per l'Estat francès - CGET - FNADT Massís dels Pirineus sota la Convenció Interregional del Massís dels Pirineus 2015-2020 i per la Unió Europea (FEDER) en el context del Poctefa 2014-2020. Espectacle programat amb el suport de l'Instituto Francés de España.

Web

https://www.acolytes.asso.fr/en/companies/marta-torrents/brut // http:// www.demaramarblog.wordpress.com

Actuacions
  • Dia 06: 23:00
  • Dia 07: 17:00
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Dansa - Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
55'

Localització de l'espai

Cerca al web

×