FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Companyia basca de dansa contemporània que des de 2013 treballa investigant per generar un llenguatge físic amb una estètica actual i que ha recollit premis en diversos festivals internacionals. Ens presenta dues peces breus extretes del seu treball MICROCLIMATE que reflexiona sobre el món comú i els micromons que cada un de nosaltres generem al nostre entorn a través de patrons i processos atmosfèrics personals. La peça titulada "FEMALE" ens transporta a un univers femení i la peça "I U" evoca el camí que ens transporta del món de les ombres al món de la llum. Dues delicatessen que conviden al plaer de la contemplació mitjançant els ecos de l'emoció.

Fitxa artística

Direcció i coreografia: Judith Argomaniz Assistent: Rubén Albelda Intèrprets: Garazi Etxaburu, Jaiotz Osa Disseny d'il·luminació i direcció tècnica: Álvaro Estrada Disseny de vestuari: Xabier Mujika Música: Arvo Pärt, Acid Ghost, George Frideric Handel, Deep Frieze Producció executiva: Jaione Uzarraga Distribució: Emilia Yagüe Producciones Fotografia i vídeo: Etanowski Vídeo: Raquel Rodríguez

Web

www.emiliayague.com

Actuacions
  • Dia 07: 12:30
  • Dia 08: 12:00
  • Dia 09: 12:00
Espai
Pl. del Carme
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
16'

Localització de l'espai

Cerca al web

×