FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

El ritme de vida contemporani imposa una quantitat ingent d'estímuls i cada cop menys hores de descans. Al nostre món, ple de soroll, velocitat i immediatesa, els somnis no poden aflorar. Consumim informació de forma acrítica i no sabem què hem de preservar. La cultura és memòria. Els somnis ens permeten retenir les vivències que tenen significat per a la nostra existència futura. Però estem creant la societat de l'oblit. A través d'un llenguatge poètic, aquest espectacle de carrer multidisciplinari —teatre físic, acrobàcia, vídeo, música— aborda el tema de l'insomni, la fragilitat humana i la fugacitat de l'existència. A la recerca d'un equilibri entre el cos i l'esperit, l'obscuritat i la llum, l'oblit i la memòria.

Fitxa artística

Creation and Direction: Julieta Aurora Santos Cast: Carlos Campos, Luís João Mosteias, Sandra Santos, Sérgio Vieira BSO: Tiago Inuit Vídeo: Carlotta Premazzi Light designer: Ivo Vieira Set designer: João Calixto Construction: Luís Santos, Teatro do Mar Props Designer: Adriana Freitas Technical Op.: Luís Santos, Sebastião Pinto Financial and Management Director: Sónia Custódio Production Director: Frederico Salvador Co-production: Teatro do Mar and Festival Imaginarius 2018

Web

www.teatrodomar.com

Actuacions
  • Dia 06: 23:30
  • Dia 07: 23:00
  • Dia 09: 00:00
Espai
Pl. Hort del Barceloní
Gènere
Performance / Multidisciplinar
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
40'

Localització de l'espai

Cerca al web

×