FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Stockton International Riverside Festival (UK) i FiraTàrrega tenen una llarga tradició de col·laboració en projectes artístics. En aquesta ocasió conviden TIN Arts —organització anglesa centrada en la professionalització d’artistes amb altres capacitats en dansa i a les arts de carrer— a integrar-se en la producció transnacional d’un programa doble amb Becki Parker i Vero Cendoya, al voltant del tema de l’autisme. Un treball d’investigació conjunt per oferir dues visions d’aquesta condició des de la dansa. Parker explorant el seu viatge com a persona amb autisme, tot preguntant-se per l’artista en què s’està convertint. Cendoya amb una incursió aproximativa que oferirà la seva visió externa a través d’un solo que incorpora la veu al seu treball coreogràfic. Les dues artistes faran una residència a Stockton i presentaran el resultat del seu treball conjunt a Tàrrega al mes de setembre.

Fitxa artística

Artist: Becki Parker and Vero Cendoya Producer: TIN Arts and Fani Benages. Producció inclosa al programa Suport a la Creació de FiraTàrrega.

Web

www.tinarts.co.uk

Actuacions
  • Dia 07: 19:00
  • Dia 08: 19:00
  • Dia 09: 19:00
Espai
Pl. dels Comediants
Gènere
Dansa
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Donada la disposició de l'aforament, l'entrada no garanteix el dret a seient.
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
40'

Localització de l'espai

Cerca al web

×