FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un grup d’estranys comparteix refugi. A fora, l’amenaça. A dins, l’espera. I la temença d’allò que hagi d'arribar. En aquest parèntesi pot néixer la tendresa, la capacitat d’organitzar-se, la bellesa… Què hi ha dins de cadascú —i entre nosaltres— més enllà de la por? Quan viure no vol dir només sobreviure. Una experiència amb música en directe, circ, moviment, teatre de prop. Un espectacle que reflexiona sobre la gestió individual i col·lectiva de la por i sobre la resistència a la violència en un context de conflicte. Una creació de Hui Basa (Lali Álvarez i Pau Matas).

Fitxa artística

Dramatúrgia: Lali Álvarez i Pau Matas Direcció Escènica: Lali Álvarez Ajudantia de direcció: Clara Garcés Intèrprets: Sasha Agranov, Jorge Albuerne, Lola Gonzalez, Alba Saez, David Teixidó Composició de l’espai sonor i disseny de so: Pau Matas i Tute Salazar Composició musical: Sasha Agranov Assessoria de moviment i coreografia: Quim Bigas Producció: Aina Juanet / Hui Basa Vestuari: Ivet Remacha Producció inclosa al programa Suport a la Creació de FiraTàrrega.

Web

www.huibasa.net

Actuacions
  • Dia 07: 11:00; 19:00
  • Dia 08: 11:00; 19:00
  • Dia 09: 11:00; 19:00
Espai
Les Sitges
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Observacions
Espectacle sense seient
Estrena
Idioma
No text
Durada
75'

Localització de l'espai

Cerca al web

×