FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Proposta dirigida a famílies amb infants d'entre 3 i 8 anys que consta de dues parts: un espai de joc i un espectacle. En l'espai de joc, grans i petits es relacionen amb aquest món de cartró transformant l'espai, construint i desconstruint, imaginant paisatges. En l'espectacle, la companyia desgrana una història a través de cançons i propostes de moviment. Les caixes són els instruments, l'atrezzo i l'escenografia. Les aportacions dels participants fan que el relat es resolgui cada vegada de forma diferent i irrepetible. En un món de cartró on tot és possible. Fins i tot que plogui al desert.

Fitxa artística

Idea original, dramatúrgia i direcció: CreaMoviment Intèrprets i Veus: Helena Cabo Vila, Cristina Martí Ninot i Toni Viñals Matas Música: temes originals de "Cantem en família" amb els arranjaments de Guillem Aguilar i Xavier Lozano Moviment i coreografia: CreaMoviment Disseny de l'espai escènic: CreaMoviment Vestuari: ideat per CreaMoviment Disseny gràfic: Ikigai Comunicació conscient Fotografia: Albert Pérez So i llums: David Castelló Producció i management: Fani Benages. Aquesta companyia es presenta amb la complicitat entre l’Associació de Teatre per a Tots els Públics, La Mostra d’Igualada i FiraTàrrega amb la voluntat d’incidir la promoció d’espectacles pensats especialment per a nens i joves en l’àmbit internacional.

Web

http://www.creamoviment.cat

Actuacions
  • Dia 07: 10:30 (joc); 11:00 (espectacle); 17:30 (espectacle)
  • Dia 08: 10:30 (joc); 11:00 (espectacle); 17:30 (espectacle)
  • Dia 09: 10:30 (joc); 11:00 (espectacle); 17:30 (espectacle)
Espai
Parc Ondara
Gènere
Música - Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
majors de 3 anys
Observacions
Públic recomanat: de 3 a 8 anys
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
90'

Localització de l'espai

Cerca al web

×