FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

A Mèxic hi ha catorze milions d’apàtrides, més de dos-cents vuitanta mil desplaçats per la violència i gairebé trenta mil desapareguts. En aquest muntatge s’aborden les problemàtiques que es generen a partir del trencament dels vincles entre una persona i el seu territori; ja sigui per la via del desplaçament forçat, la marginació social o la mort violenta. La identitat social, la identitat personal i la identitat real és el trinomi indissoluble que permet a l’individu esdevenir un ciutadà, una persona i un ésser viu. El desarrelament d’Ulisses amb Itaca és només el pretext per a revisar les formes de relació d’alguns personatges menys heroics amb el seu territori.

Fitxa artística

Concepto: Eduardo Bernal, Tania Barrientos y Jair Méndez Creación: Pendiente Teatro y Eduardo Bernal Textos: Eduardo Bernal y Tania Barrientos Intérpretes: Tania Barrientos, Adriana Palmero y Uriel Ledesma Producción: Jair Méndez Distribución Internacional: Indigo Producciones SRL - dstaiff@indigoproducciones.com.ar

Web

https://pendienteteatro.wordpress.com/

Actuacions
  • Dia 06: 20:00
  • Dia 07: 11:00; 13:00; 21:00; 23:00
  • Dia 08: 11:00; 13:00; 21:00; 23:00
  • Dia 09: 11:00; 13:00; 21:00
Espai
Museu Comarcal
Gènere
Performance / Multidisciplinar
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Observacions
Espectacle sense seient.
Estrena
Idioma
Cast
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×