FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Dues núvies vestides de blanc es troben, cara a cara, a la mateixa església. Has dit Mariano? A ritme de reggaeton, amb lliga i vel, aquestes dues núvies amb barba lluitaran per la seva presa. Hi haurà casori? Espectacle de carrer per a tots els públics. Dansa, teatre, humor i amor. Hi esteu tots convidats. Si voleu venir de part de la núvia, truqueu al 616 104 716. Si voleu venir de part de l’altra núvia, truqueu al 659 464 418. No oblideu portar l’arròs! Ah, i sobretot aviseu el Mariano. Que no arribi tard, per favor!

Fitxa artística

Direcció: Los Moñekos Intèrprets: Sarah Anglada i Miquel Fiol Vestuari: Pronovias, Transnovias Càtering: Z-Jonz Fotografia: Tristán Pérez-Martín Promotor Cultural: Rotativa Performing Arts

Web

http://www.losmonekos.com/

Actuacions
  • Dia 07: 18:00
  • Dia 08: 19:00
  • Dia 09: 17:00
Espai
Pl. Major
Gènere
Dansa - Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
20'

Localització de l'espai

Cerca al web

×