FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Quatre ballarins interpreten una peça de dansa de carrer basada en el viatge emocional del seu coreògraf, Kevin Eward Turner, després que se li diagnostiqués un trastorn bipolar. L’espectacle se centra en com la família del Kevin i els amics que l'envolten es veuen afectats per la seva malaltia. La coreografia presenta una rica barreja d'estils, amb moviments vigorosos i dinàmics però també amb humor i amb moments de gran fragilitat i sensibilitat. Una aposta, des de la dansa, per trencar els tabús sobre aquesta malaltia mental.

Fitxa artística

Choreography: Kevin Edward Turner Music: Miguel Marin Costume: Emma Bailey Dramaturg: Andrew Loretto Performers: Kevin Edward Turner, Theo Fapohunda, David Colley and Juliana Javier Witness This is commissioned by Without Walls, Ageas Salisbury International Festival and Brighton Festival.

Web

www.companychameleon.com

Actuacions
  • Dia 07: 17:30
  • Dia 08: 17:30
  • Dia 09: 17:30
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
Eng
Durada
30'
País
Regne Unit

Localització de l'espai

Cerca al web

×