FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Per què us agradaria ser recordats? Aquesta performance en forma de passejada exploratòria, ens planteja com la idea de la mort condiciona la nostra resposta a la vida, proporcionant la base dels paràmetres ètics individuals. Un viatge físic i sensorial ubicat al cementiri. Una crida a considerar el tabú de la mort des d'un altre punt de vista i a estimular, a través de la participació activa, una percepció diferent d'aquest espai públic. Una experiència alhora estètica i emocional que ens acosta a la percepció de la nostra finitud, fent-nos assaborir la necessitat i el potencial creatiu que comporta. Un estímul per a la reflexió sobre el rastre que ens agradaria deixar al nostre pas per aquesta vida.

Fitxa artística

Conception: Caterina Moroni Voices: Aïcha El Beloui, Iris Keller, Caterina Moroni, Alessandra Serra, Sophie Unwin, Susana Madeira Sound: Claudio Raggi Production: Caterina Moroni, Mare Culturale Urbano, Associazione Culturale Sarabanda With the support of: SIAE- Società Italiana degli Autori ed Editori and MiBACT (Ministry of Cultural Heritage and Activities and Tourism) Realized within Arts’R’Public - European project co-funded by the Europe Creative Program -organized by Eurocircle in partnership with HausDrei (Hamburg, Germany), Sarabanda (Genoa, Italy), Éclats de Lune (Marrakech, Morocco), Lézarap’art (Marseille, France).

Web

www.caterinamoroni.it

Actuacions
  • Dia 07: 10:00; 12:00; 17:00; 18:30
  • Dia 08: 10:00; 12:00; 17:00; 18:30
  • Dia 09: 10:00; 12:00; 17:00; 18:30
Espai
Cementiri municipal
Gènere
Performance / Multidisciplinar
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Espectacle sense seient. Se segueix amb auriculars.
Estrena
Idioma
Cast / Eng
Durada
40'

Localització de l'espai

Cerca al web

×