FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Solo per a tots els públics, coreografiat i executat per Akira Yoshida, un jove ballarí navarrès d'ascendència japonesa que ha arribat a la dansa contemporània partint del breakdance i el llenguatge de la cultura urbana vinculat amb el Bboying, que li ha permès desenvolupar una expressió molt personal. En aquesta peça breu, l'intèrpret fa una mirada enrere, a la recerca de la seva essència com a individu. Un trajecte farcit d'experiències viscudes que el porta de nou a casa seva, a la seva teòrica zona de confort.

Fitxa artística

Coreògraf i intèrpret: Akira Yoshida Il·luminació i so: Fermín Izko Producció i distribució Quiero Teatro. Belén Alvarez

Web

www.quieroteatro.com

Actuacions
  • Dia 07: 19:30
  • Dia 08: 12:30; 19:30
  • Dia 09: 12:30; 19:30
Espai
Pl. del Carme
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
25'
Comunitat
Navarra
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×