FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Solo per a tots els públics, coreografiat i executat per Akira Yoshida, un jove ballarí navarrès d'ascendència japonesa que ha arribat a la dansa contemporània partint del breakdance i el llenguatge de la cultura urbana vinculat amb el Bboying, que li ha permès desenvolupar una expressió molt personal. En aquesta peça breu, l'intèrpret fa una mirada enrere, a la recerca de la seva essència com a individu. Un trajecte farcit d'experiències viscudes que el porta de nou a casa seva, a la seva teòrica zona de confort.

Fitxa artística

Coreògraf i intèrpret: Akira Yoshida Il·luminació i so: Fermín Izko Producció i distribució Quiero Teatro. Belén Alvarez

Web

www.quieroteatro.com

Actuacions
  • Dia 07: 19:30
  • Dia 08: 12:30; 19:30
  • Dia 09: 12:30; 19:30
Espai
Pl. del Carme
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
25'

Localització de l'espai

Cerca al web

×