FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

En un món on conviuen quotidianament els animals i les persones, ens acostem a uns hipopòtams que agafen el camí del mig. Són persones disfressades i mimetitzades en l'animal que porten a sobre o bé hipopòtams que es busquen dins els individus que hi posen el cos? Acompanyem aquests hipopòtams en un recorregut físic que podria ser una faula, una metàfora, la reflexió preliminar per a una tesi doctoral sobre la humanitat i l'animalitat o bé, senzillament, una proposta per a tots els públics de la qual podem formar part.

Fitxa artística

Equip de creació: Quim Bigas i Ramon Molins Direcció i coreografia: Quim Bigas Repartiment: Albert Garcia, Jordi Gilabert, Maria Mora, Miquel Rodríguez, Carla Tovias Disseny i producció dels hipopòtams: Miguel Ángel Infante – Dulcie Best Música i Espai sonor: Clara Aguilar Arranjaments vestuari: Olga Cuito Comissariat i acompanyament del projecte: Margarida Troguet Producció executiva: Txell Burgués / Zum-Zum Teatre. Amb la complicitat de Sismògraf, FiraTàrrega, TNT, Fiet, L’Estruch, El més petit de tots, La Mostra d’Igualada. Aquesta companyia es presenta amb la complicitat entre l’Associació de Teatre per a Tots els Públics, La Mostra d’Igualada i FiraTàrrega amb la voluntat d’incidir la promoció d’espectacles pensats especialment per a nens i joves en l’àmbit internacional.

Web

www.zumzumteatre.com

Actuacions
  • Dia 06: 19:00
  • Dia 07: 17:00
  • Dia 08: 17:00
  • Dia 09: 17:00
Espai
Pl. del Carme
Gènere
Dansa - Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
No text
Durada
25'

Localització de l'espai

Cerca al web

×