FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Recorregut pels indrets més significatius vinculats a la vida i a l'obra de Manuel de Pedrolo en relació a Tàrrega-Benaura, la ciutat del Mecanoscrit. Pedrolo —de qui aquest 2018 se celebra el centenari del naixement— va escriure poesia, narrativa i teatre i és un dels creadors més prolífics de la literatura catalana. Va esdevenir universal gràcies a la novel·la Mecanoscrit del segon origen (1974), portada al cinema per Bigas Luna i Carles Porta el 2015. Aquest passeig literari, farcit de detalls i anècdotes, està guiat per Xavier García, crític literari i un dels estudiosos més importants de Pedrolo, que ens ofereix una visió aproximativa i lúdica a l'imaginari de l'escriptor i ens permet rellegir i donar sentit a les referències a l'espai urbà de Tàrrega en la seva obra.

Fitxa artística

Disseny, guió i explicació del recorregut: Xavier Garcia

Actuacions
  • Dia 07: 10:00
  • Dia 08: 11:00
  • Dia 09: 11:00
Espai
Pl. Major
Gènere
Recorregut literari
Preu entrada
3 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 14 anys
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
75'

Localització de l'espai

Cerca al web

×