FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Estrenat a FiraTàrrega el 2013, va ser el primer espectacle en solitari d’aquest creador multidisciplinari. Una producció nascuda de l’observació del treball artesanal i de la introspecció en les arrels pròpies per experimentar amb l’espai, el moviment i el comportament dels éssers humans. Una peça que esborra les fronteres entre la dansa, el circ, el teatre i la performance; entre el públic i l'espectacle. Un ritual sobre la confiança i la construcció comunitària al voltant de l’efímer. Una reflexió sobre el nostre fenomenal i inquietant pas per la vida.

Fitxa artística

Idea original i intèrpret: Joan Català i Carrasco Mirada externa i consells artístics: Roser Tutusaus, Melina Pereyra, Jordi Casanovas, David Climent i Pablo Molinero (Los Corderos). Amb el suport de FiraTàrrega, El Graner centre de creació del cos i el moviment, Festival Sismograf, Olot, L’Animal a l’Esquena, Trayectos danza

Web

www.joancatala.pro

Actuacions
  • Dia 09: 20:00
Espai
Pl. Major
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Una peça emblemàtica que recuperem en aquesta edició dedicada a rellegir l'espai públic, com a reconeixement a les generacions presents, passades i futures de creadors catalans en arts de carrer.
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
45'

Localització de l'espai

Cerca al web

×