FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

I si omplim, de nou, de contingut, la paraula llibertat? I si hi pensem, ballem damunt, cacem el fum, toquem el dos, cridem mil veus la llibertat? I si hi ha música rere el soroll dels qui han venut la llibertat? I si ara, ara i aquí, tu que callaves, ara tens veu? I si escoltem el so del no, el so del sí, el so del però? I si vens a construir la llibertat? Tres intèrprets i un piano de cua. Un joc amb pilotes que genera un espai sonor, un ritme, però també una manera de moure’s, una corporalitat i un univers propi. Les Impuxibles presenten la seva primera peça de carrer —espai físic, simbòlic i polític— convençudes que ara més que mai és el moment de sortir a l’espai públic, allà on tenim més coses a dir.

Fitxa artística

Direcció: Les Impuxibles Assessorament artístic i acompanyament a la creació: Virginia García/La Intrusa Composició i interpretació musical: Clara Peya Direcció coreogràfica: Ariadna Peya Coreografia: Virginia García, Ariadna Peya, Helena Gispert Textos: Bel Olid Coach actoral: Anna Alarcón Intèrprets: Clara Peya, Ariadna Peya, Helena Gispert Escenografia i vestuari: Marc Udina Disseny de so: Carles Bernal Disseny de llums: Jordi Berch Fotografia: Dorothee Elfring Producció i distribució: Gràcia Camps i Gal·la Peire. Una producció de Les Impuxibles amb el suport de FiraTàrrega, La Pedrera i Danceescool.

Web

lesimpuxibles.com

Actuacions
  • Dia 06: 20:30
  • Dia 07: 20:30; 22:00
  • Dia 08: 22:00
Espai
Pl. Major

Gènere
Dansa - Teatre - Música
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
Cat / Cast
Durada
30'

Localització de l'espai

Cerca al web

×