FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

A l'edat mitjana, algunes persones deambulaven recaptant almoines, amb el pretext d'anar a Terra Santa. Els nens francesos cridaven «Va à Sainte Terre». D'aquí «saunterer», pelegrí. Aquesta etimologia especulativa es contraposa amb la que diu que els «saunterers» eren els qui no tenien terra ni casa («sans terre»). Sigui com sigui, aquesta performance itinerant té a veure amb la deambulació i la caminada. Es pregunta sobre la possibilitat de fugir d’un món homogeni en què la realitat es confon amb el capitalisme. Planteja l'experiència de caminar com un possible acte de resistència davant la realitat en què vivim. Com un dels últims actes possibles de llibertat.

Fitxa artística

Idea: Marc Rodrigo Creació: Marc Rodrigo amb la col·laboració de María Stoyanova Interpretació: Marc Rodrigo Direcció: María Stoyanova Fotografía: Natalía Lucía Suport a la Creació: Cra'p (Pràctiques de Creació i Recerca Artística), Fundació La Plana, GRUA (Grup de Recerca d'Universos Artístics), Festival Escena Poblenou i Cal Gras. Producció amb l’acompanyament de FiraTàrrega, Festival Grec i la curaduria d'Eduard Molner. Agraïments: Santiago López Petit i Diana Gadish

Web

colectivoameno0.wixsite.com/saunterer

Actuacions
  • Dia 07: 10:30; 16:30; 19:00
  • Dia 08: 10:30; 16:30; 19:00
  • Dia 09: 10:30; 16:30; 19:00
Espai
Col·legi Sant Josep
Gènere
Performance / Multidisciplinar
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 14 anys
Observacions
Públic: +14. Accés pel C/ Dr. Flèming. Espectacle sense seient. No recomanat a persones amb la mobilitat limitada. Recorregut interurbà a peu que acaba en un indret diferent de l'inici.
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
75'

Localització de l'espai

Cerca al web

×