FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle itinerant que, alterant els fluxos de trànsit de persones i vehicles mitjançant la implantació d’uns cubs metàl·lics, inflables a escala humana, manipula la trama urbana i posa la ciutat en un estat d’emergència. Una reflexió lúdica al voltant de la configuració i els usos de l'espai públic, entès com el medi que condiciona la llibertat de moviments dels ciutadans i la construcció de la vida col·lectiva. Sobre com els límits externs dialoguen i coarten els nostres límits interns. Una invitació a trencar amb els obstacles que la ciutat imposa a les nostres vides. Silere és una companyia formada per Maria Capell i Andrea Paz, exalumnes del Màster de Creació en arts de carrer de FiraTàrrega.

Fitxa artística

Direcció: Silere Performance: Maria Capell Pera i Andrea Paz Ull extern: Leonidas Martin Música: Romina Becerra Reyes Fotografia: Claudio Rojas, Carolina del Villar Distribució: Melissa Mustefaga Agraïments: Tools for action, Colectivo Enmedio, Gemma Rué Queralt, Andrea Lacasa Sánchez, Èric López Escolà, Aina López Escolà, Albert Carrasco, Meritxell Pérez, Gisely, Angelina, Albert, María Rives, Mónica Cortés, Cesc Sarri, Ràdio Tàrrega, Salvador Solé, Brigada Municipal de Tàrrega, Espai Jove, veïnat de Tàrrega, equip de FiraTàrrega Producció inclosa al programa Suport a la Creació de FiraTàrrega

Web

www.facebook.com/silerearts

Actuacions
  • Dia 07: 19:00
  • Dia 08: 12:00; 19:00
  • Dia 09: 17:00
Espai
Parc Ondara
Gènere
Teatre (itinerant)
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
No text
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×