FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Els nostres joves ja han abandonat el niu i s’aventuren a la vida i a la ciutat. Tenen les ales ben esteses i volen anar lluny. Tenen el desig lligat al cos i volen fer-se un lloc al món. El vent bufa fort i han de decidir en quina direcció volen anar. Han d'esperar que la tempesta es calmi o han de prendre el risc d’enlairar-se? Espectacle itinerant de dansa i teatre diürn per a tots els públics que posa en escena els primers passos dels joves en el vast món d’allà fora.

Fitxa artística

Artistic Director: Doriane Moretus, Patrick Dordoigne Technical team: Achil Bras, Guillaume Patissier, Severine Rovel, Julien Barbazin Comédians: Jonathan Aubart, Nathan Chouchana, Inès Grunenwald, Yoanna Marilleaud, Mattia Maggi, Eliot Maurel, Laurène Thomas, Tom Vershueren, Ugo Stebel Promotion: Paco Bialek. Espectacle programat amb el suport de l'Instituto Francés de España.

Web

http://www.adhok.org

Actuacions
  • Dia 07: 11:00
  • Dia 08: 11:00
  • Dia 09: 11:00
Espai
La Fassina
Gènere
Teatre (itinerant)
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Punt de sortida: C/ del Migdia / La Fassina
Estrena
Idioma
Cast / Eng
Durada
40'
País
França

Localització de l'espai

Cerca al web

×