FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Al fil dels segles i dels darrers decennis, les fronteres entre la infància, l’adolescència, l’edat adulta i la vellesa no han parat de desplaçar-se. Amb una llarga trajectòria de 30 anys en el món de la dansa i les arts de carrer, Doriane Moretus i Patrick Dordoigne, ens ofereixen una trilogia d’espectacles que reflexionen sobre la infancia, la joventut i la vellesa. Un projecte que es va iniciar el 2012 amb Échappées Belles, que es demana què vol dir envellir i que va merèixer el 2013 el Prix SACD des Arts de la Rue. Amb Immortels (2016) aprofundeixen en aquesta exploració sobre la condició humana amb un díptic d’espectacles que es pregunten què vol dir ser jove, avui. Us presentem aquestes tres peces, per primer cop juntes, a FiraTàrrega 2018.
Què vol dir envellir? En l’espai d’un segle, l’esperança de vida s’ha allargat 30 anys. Però, més enllà dels marcadors biològics, què vol dir ser vell? Set actors entre 60 i 80 anys ens ofereixen una peça itinerant de teatre i dansa, de dimensió poètica, no narrativa i concebuda per al carrer, que posa en evidència la nostra percepció de la vellesa, les pors que vehicula i els tresors que amaga. Un fresc teatral i coreogràfic que juga i s’integra en el teixit urbà, amb les seves limitacions i els seus avantatges arquitectònics, els seus usos, els seus perills i el seu espai de visibilitat social, per posar el focus sobre l’envelliment.

Fitxa artística

Artistic Director: Doriane Moretus, Patrick Dordoigne Technical team: Achil Bras, Guillaume Patissier, Severine Rovel, Julien Barbazin Comédians: Claudette Walker, Françoise Loreau, Christiane Gras, Irène Palko, Guy Delamarche, Dominique Langlais, Patrick Dordoigne Promotion: Paco Bialek. Espectacle programat amb el suport de l'Instituto Francés de España.

Web

http://www.adhok.org

Actuacions
  • Dia 07: 18:30
  • Dia 08: 18:30
  • Dia 09: 18:30
Espai
Pl. del Carme
Gènere
Teatre (itinerant)
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Punt de sortida: Residència del Carme
Estrena
Idioma
Cast / Fra
Durada
40'

Localització de l'espai

Cerca al web

×