FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Als anys 90, el bar La Brisa era considerat un lloc de resistència cultural a Ciudad Juárez. Segons la llegenda, un local amb una clientela heterogènia i dispendiosa, com és propi de les zones de frontera. El bar va ser incendiat per un grup de vàndals i mai no es van saber els motius d’aquest atemptat. Amb el temps, la memòria d’aquell espai s’ha convertit en objecte de nostàlgia i malenconia. Les dones que el van fundar estan en parador desconegut. Aquest peça recull el nom d’aquella cantina. És la posada en escena d’una recerca d’efectes personals desitjats. Un recorregut de fets fortuïts, d’encontres discrets, de successos inesperats. Una bajanada tan gran com voler coreografiar la pols.

Fitxa artística

Direcció: Tamara Cubas Creació: Zuadd Atala, Alicia Laguna, Tamara Cubas Intèrprets: Alicia Laguna, Zuadd Atala, Kanga T rujillo i Tamara Cubas Assistència en dramatúrgia: Gabriel Calderón Disseny espai i il·luminació: Jesús Hernández Disseny sonor: Francisco Lapetina Textos: Gabriel Calderón, Zuadd Atala, Alicia Laguna, Tamara Cubas i AGEPE. Assistent: Jimena Hinojosa Administració TLS: Sandra Patricia Díaz Sánchez Assistent tècnic: Moisés Rosas Producció executiva: Alicia Laguna Producció: Iberescena i Teatro Línea de Sombra

Web

www.teatrolineadesombra.com

Actuacions
  • Dia 08: 22:00
  • Dia 09: 18:00
Espai
Col·legi Sant Josep
Gènere
Dansa - Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Observacions
Accés pel C/ Dr. Flèming. Subtítols en anglès
Estrena
Idioma
Cast
Durada
70'

Localització de l'espai

Cerca al web

×