FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

ESPECTACLE INAUGURAL. «He sentit que, durant una de les seves estades a les Illes Marqueses, Paul Gauguin va tenir la idea de pintar sobre la closca d’una jove tortuga viva perduda a la platja. M'agrada pensar que, gràcies a la longevitat d'aquesta espècie, una de les obres del pintor, lluny de l'avarícia dels especuladors, segueix avui anant i venint a les profunditats de l'oceà, en el seu petit museu mòbil.». Aquesta anècdota és el motor d’arrencada d’aquesta producció artística multidisciplinària de carrer que ofereix una visió singular de l’art. Una peça que mostra el procés d’elaboració d’una obra gràcies a una dramatúrgia visual de carrer que té lloc en una estructura vertical de 9 metres, amb sis pintors, una actriu i música en directe. Un políptic de metall, un retaule contemporani que reivindica la màgia de la creació i la condició efímera de l’art.

La Compagnie Luc Amoros construeix amb ombres, pinzells o càmeres els límits d'un teatre surrealista, un teatre d'il·lusions realitzat en directe, entre el bricolatge i l’alta tecnologia. Cofundador l'any 1976 de la companyia Amoros i Augustin, Luc Amoros segueix comandant aquesta companyia francesa que el 2009 va prendre el seu nom. Fidel al teatre d’ombres amb què va encetar la seva carrera, ha evolucionat en la cruïlla de disciplines, combinant les arts visuals, la performance, el teatre visual i la música escènica. Actualment amplia les seves investigacions per escriure amb especial atenció al monòleg, la crònica o la cançó, amb la finalitat d’explorar la irresistible fascinació dels homes per les imatges en moviment.

Fitxa artística

Writer and director: Luc Amoros Musical composition: Alexis Thépot Choreography: Eric Lutz Costumes: Pauline Kocher Artists on stage, painters: Lou Amoros Augustin, Sylvie Eder, Léa Noygues, Itzel Palomo, Emmanuel Perez, Thomas Rebischung Actress, onstage narrator: Brigitte Gonzalez Musician: Ignacio Plaza Ponce Technical director: Vincent Frossard Light: Sebastian Dalphrase Sound: Thomas Kaiser Administration: Mathieu Desanlis. Espectacle programat amb el suport de l'Instituto Francés de España.

Web

www.lucamoros.com

Actuacions
  • Dia 06: 21:30
  • Dia 07: 22:30
  • Dia 08: 22:30
Espai
St. Eloi - Pla del dipòsit
Gènere
Arts Visuals
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Accés pel Pg. de Simó Canet
Estrena
No
Idioma
Cast / Fra
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×