FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Mitjançant una cadena de blocs hexagonals i amb la força de la llum i la música en directe de Nølah, aquesta instal·lació-espectacle vol posar el focus sobre la necessitat que la societat cooperi per construir un món millor. Un cop generada, la cadena de blocs no pot ser ni aturada ni destruïda. Es comparteix, es multiplica i es perfecciona gràcies al coneixement col·lectiu. És un sistema descentralitzat, segur i anònim on el talent és compartit. El concepte del blockchain ens porta a ser més solidaris i a cooperar per aconseguir objectius comuns. Donem la benvinguda a aquesta tecnologia que canviarà la manera de pensar, de relacionar-nos i de veure el món.

Fitxa artística

Calidos feat. Nølah. Artistes: Deif i Nølah Producció: Jordi Claramunt Contingut: Jonas Johansson. Amb el suport del Mercat de Música Viva de Vic

Web

www.calidos.cat

Actuacions
  • Dia 06: 22:30
  • Dia 07: 23:30
  • Dia 08: 23:30
Espai
St. Eloi - Pla del dipòsit
Gènere
Arts Visuals
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Accés pel Pg. de Simó Canet
Estrena
Idioma
No text
Durada
120'

Localització de l'espai

Cerca al web

×