FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Què passa quan topen la dansa i el circ? Convergeixen, entren en contacte i es barregen. Aquestes dues reconegudes companyies britàniques posen en comú els seus estils en una potent fusió de dansa i circ que impulsa els límits de les dues formes d'art. Vint blocs de grans dimensions s’alcen, es desconstrueixen i reneixen en una infinita varietat de formes amb les quals els intèrprets interactuen, es mouen i actuen. Un espectacle dinàmic i emocionant sobre la vida a la ciutat, les seves contradiccions i els seus reptes. Una història sorprenent que captura la intensitat de la vida de cada dia.

Fitxa artística

BLOCK is an exciting collaboration between NoFit State Circus and Motionhouse. Created and directed by Artistic Director of Motionhouse, Kevin Finnan MBE, original concept, design and production Ali Williams, circus direction by Paul Evans (NoFit State Circus). Performers: Andrew Davies, Lee Tinnion, Joel Pradas Reguill, Onyemachi Ejimofor, Rosie Macari, Giorgia Setaro, Laksmi Arco Valnei.

Web

motionhouse.co.uk // nofitstate.com

Actuacions
  • Dia 07: 18:30; 22:00
  • Dia 08: 18:30; 22:00
  • Dia 09: 18:30; 22:00
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Circ - Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
No text
Durada
40'

Localització de l'espai

Cerca al web

×