FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça de dansa de carrer que explora les múltiples cares de la masculinitat: la força, la camaraderia, la vulnerabilitat, l'hostilitat, la dinàmica individual, el comportament grupal... Cinc ballarins en situacions diverses: has de ser dur, divertit i enginyós si formes part de la colla. Però comencen a aparèixer esquerdes en el grup i els personatges es qüestionen la seva identitat i el seu sentiment de pertinença. Una coreografia física, emocional, divertida i provocativa que s’emmiralla en la realitat quotidiana i posa de manifest una capacitat atlètica impressionant. Una barreja gloriosa de testosterona i fragilitat.

Fitxa artística

Choreography: Anthony Missen Music: Original music by Miguel Marin; Ocote Soul Sounds, Rage Against The Machine Costume: Sourced by Company Chameleon Performers: Anthony Missen, Kevin Edward Turner, Theo Fapohunda, Lee Clayden and David Colley Rehearsal Director: Anthony Missen Commissioned by Without Walls, Ageas Salisbury International Arts Festival and Merchant City Festival Glasgow

Web

www.companychameleon.com

Actuacions
  • Dia 07: 12:00
  • Dia 08: 12:00
  • Dia 09: 12:00
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
No text
Durada
30'

Localització de l'espai

Cerca al web

×