FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

A partir d’una dramatúrgia original de Sergi Belbel, vuit actrius mexicanes expliquen —amb un humor especial, unes gotes de drama, algunes cançons i un gran desplegament d’energia— les seves experiències en el seu exili a casa nostra. En dotze escenes independents de tall minimalista i a través de la paraula i el cos, les protagonistes intentaran comprendre com es viu Mèxic des d’una distància no desitjada i com es veuen Espanya i Catalunya des de la llunyania propera d’un desterrament agredolç. Aires, aromes, sons i espècies profundament mexicanes barrejades amb la brisa suau, humida, enganxosa i traïdora de la mediterrània. Amb la participació de tres exalumnes del Màster de Creació en Arts de Carrer de FiraTàrrega.

Fitxa artística

Dramatúrgia: Sergi Belbel Direcció: Antonio Calvo Actrius: Merlene Avendaño, Lupe Cano, Esmeralda Elizalde, Ariadna Ferreira, Mónica Mar, Thania Paulinni, Marisol Salcedo, Nadia Zúñiga. Disseny de so: Jordi Bonet Disseny de llum: Kiko Planas Tècnic en gira: Guillem Rodríguez Producció i distribució: Arnau Vinós

Web

www.mexicatas.com

Actuacions
  • Dia 08: 20:00
  • Dia 09: 19:00
Espai
Teatre Ateneu - Borges
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Estrena
Idioma
Cast
Durada
105'

Localització de l'espai

Cerca al web

×