FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

En la llengua nàhuatl, «ohtli» vol dir «camí». Aquest espectacle es basa en la metàfora del camí com a experiència de la vida que tots transitem cap a la mort. Un homenatge a l'existència i a la saviesa ancestral i un recordatori de la nostra condició efímera, en forma de ritual col·lectiu*. En aquest cas, el camí pren la forma simbòlica del riu —al·legoria del naixement i del decés— i més concretament del riu Ondara, a la llera del qual tindrem l'oportunitat de fer una descoberta de l'espai i de diverses històries entrelligades. Un espectacle itinerant per a tots els públics, amb una poètica visual i sonora orientada cap al realisme màgic, opera prima de la seva directora, Claudia González, exalumna del Màster de Creació en arts de carrer de FiraTàrrega

* És convenient que els espectadors vinguin amb ganes de gaudir de la natura i del passeig i que portin algun objecte o element de memòria que simbolitzi la seva història personal.

Fitxa artística

Direcció escènica i intèrpret: Claudia Lizeth Ajudantia de direcció: Lluki Portas Col·laboració direcció escènica: Marga Socias Producció executiva i distribució: Jaume Nieto Disseny gràfic: JM Parralejo Fotografia: Sebastian Troncoso Silva Il·lustració: Tamara Aira Producció de Compañía D'Jade amb el suport de FiraTàrrega (producció inclosa al programa Suport a la Creació) i el festival Arrela't de Malgrat de Mar.

Web

www.djade.cat

Actuacions
  • Dia 06: 23:00
  • Dia 07: 18:00 (cast); 20:00 (cast); 22:00 (cast)
  • Dia 08: 00:00 (cast); 18:00 (cast); 20:00 (cast); 22:00 (ang);
  • Dia 09: 00:00 (ang); 18:00 (cast); 20:00 (cast)
Espai
Via Verda
Gènere
Teatre (itinerant)
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Validació entrades: Av. de la Ronda / C/ de Santiago Russinyol. És convenient que els espectadors vinguin amb ganes de gaudir de la natura i del passeig i que portin algun objecte o element de memòria que simbolitzi la seva història personal.
Estrena
Idioma
Segons sessió
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×