FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça de teatre documental i biogràfic d'aquesta companyia xilena que des de 2008 ha endegat 8 espectacles amb un enfocament multidisciplinari que posa en dubte allò que creiem conèixer per posar en relleu el que sovint amaga la història. Tres dones reconstrueixen la figura paterna per intentar comprendre i desmitificar la concepció d'aquest rol. A través de documents, fotografies, cartes, roba i altres empremtes, recerquen en els records per mirar-s'ho des de la distància. Entrellaçant les tres històries individuals, cada una marcada per un trencament que opera com a marca fundacional, es posa en tensió la idea de família instaurada en la societat occidental.

Fitxa artística

Direcció i dramatúrgia: Pilar Ronderos Direcció audiovisual: Pilar Ronderos i Italo Gallardo Intèrprets: Daniela Jofré, Ébana Garín, Carolina Diaz, Pilar Ronderos Operador audiovisual i cap tècnic: Italo Gallardo Disseny d'espai: Rodrigo Ruiz Disseny d'il·luminació: Laurene Lemaitre

Actuacions
  • Dia 06: 23:00
  • Dia 07: 22:00
Espai
Teatre Ateneu - Borges
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Estrena
Idioma
Cast
Durada
75'

Localització de l'espai

Cerca al web

×