FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Hi ha coses que no s'ajusten a la raó. Com ningú pot ser capaç de seduir per igual la veïna del cinquè, la noia que anava per punky o l'hipster que regenta la barberia de la cantonada? Rodrigo Cuevas és un compositor, cantant, acordionista i percussionista asturià. Un artista total. La seva estrella populista il·lumina els ravals de la contracultura. La seva autenticitat desemmascara qualsevol bri d'impostura. Amb aquest concert espectacle proposa una divertida revisió de les arrels folk peninsulars amb un discurs brillant i sexy que fa saltar pels aires la continència de la correcció. La seva música és synth folk i tonada glam, al més pur estil cabareter. Un al·lucinant exercici de síntesi amb un ampli ventall de sabors, de ressons i de confluències.

Fitxa artística

Autor i intèrpret: Rodrigo Cuevas Distribució: El Cohete Internacional SL Tècnic: Jorge Irazábal Producció: El Cohete Vestuari: Cos

Web

www.elcohete.com

Actuacions
  • Dia 07: 23:30
  • Dia 08: 22:30
  • Dia 09: 22:30
Espai
Pl. dels Comediants
Gènere
Música
Preu entrada
8 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 14 anys
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
80'

Localització de l'espai

Cerca al web

×