FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Amb aquest nou espectacle, dirigit per Mont Plans i seguint la fórmula de teatre musical iniciada a Esperança Dinamita, Le Croupier fa un recorregut per algunes de les millors cançons de diferents sarsueles catalanes (romances, duets còmics, àries...). Un repertori per conèixer el nostre teatre líric popular, amb peces signades per compositors com Enric Morera, Nicolau Manent, Joan Dotras, Càndida Pérez o Enric Daniel i amb una posada en escena moderna, allunyada de lirismes, on no hi manca el sentit de l’humor.

Fitxa artística

Le Croupier: Carles Cors, Faló Garcia, Xevi Quiño, Toni Huertas, David Benítez, Josep Picot i Raúl Sánchez Actrius/cantants: Aina Sánchez, Oriol Genís i Mont Plans Direcció: Mont Plans Coreografia: Roberto G. Alonso Escenografia, vestuari, grafisme i fotografia: Art estudi (David Faüchs i Fanny Espinet) Realització documental: Albert Blanch Disseny sonor: Albert Cortada Disseny de llum: Àngel Puertas Management: Tinglado d'Arts Escèniques

Web

http://www.lecroupier.cat

Espai
St. Eloi - Pla del dipòsit
Gènere
Música - Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Adults
Observacions
Accés pel Pg. de Simó Canet
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
80'

Localització de l'espai

Cerca al web

×