FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Una barraca de fira et convida a realitzar un viatge sideral, un viatge que et farà arribar al límit, que et portarà a la veritable frontera. Potser a l’única frontera possible: la que separa la vida de la mort. Instal·lació experiencial per a adults, de participació individual, amb viatge de tornada garantit. Apta per a escèptics.

Fitxa artística

Autor: Toni Tomàs. Producció: Tombs Creatius. Acompanyament artístic: Paco Paricio. Director tècnic: Sergio Sisques. Actor: Toni Tomàs. Música: Josep Baldomà "Baldo" Disseny: SopaGraphics Animació: Carles Alberdi, Alfred Sesma Construcció: Diego Xavier Caicedo, Toni Tomàs

Web

www.tombscreatius.com

Actuacions
  • Dia 08: 11:00; 18:00
  • Dia 09: 11:00; 18:00
  • Dia 10: 11:00; 18:00
Espai
Ondara Park
Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Adults
Observacions
Instal·lació no recomanada a persones amb claustrofòbia. Horaris de la instal·lació: matí d'11h a 13h // tarda de 18h a 20:30h
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
3'

Localització de l'espai

Cerca al web

×