FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Sound de Secà és un grup de 17 percussionistes creat el 2009, amb l'objectiu d'aportar un estil diferent als grups de percussió convencionals. En aquesta proposta impera l’estètica, la dansa, el cant, la poesia visual i, sobretot, la percussió afrollatina. Uns personatges misteriosos i elegants escalfen la temperatura de la plaça gràcies al seu virtuosisme i a la complicitat i la participació del públic.

Fitxa artística

Producció: Sound de Secà Direcció artística: Genís Farran i Guillem Fuster Direcció musical: Bernardo Dombua i Robert Canela Intèrprets: Bernardo Dombua, Heika Villar, Irene Suárez, Joan González, Joan Taló, Jordi Talavera, Júlia Canela, Laia Farran, Laura Barquets, Maria Sangés, Mariona Tuset, Natàlia Morales, Núria Pulido, Sandra García, Jesús Franco i Robert Canela Caracterització: Xavi Badia - La Gàrgola

Web

www.sounddeseca.com

Per saber-ne més

* Vídeo 1: "emoriô", de Joao Donato
* Article de María Alfaro: La percusión, su historia e instrumentos
* Article: La batucada y el Carnaval

Espai
Pl. Major
Gènere
Música
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
No text
Durada
45'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×