FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Segon treball de la companyia després d'estrenar-se amb Potted que li va permetre un recorregut pels principals teatres i festivals del país. Un espectacle de circ per a tots els públics, de gran nivell tècnic, que combina acrobàcia, malabars, música i treball amb objectes (portes). A través del joc entre allò visible i allò no visible, i mitjançant l'ús dels llenguatges musical, humorístic i poètic, emergeixen imatges i idees de gran força estètica, que s'enduen l'espectador en un captivador viatge per als sentits.

Fitxa artística

Intèrprets: Jon Sádaba San Martín, Andrea Pérez Bejarano, Guillem Fluixà Martí, Aritz Sardina San Martín, Jose Monreal Azcarate Direcció: Lucas Escobedo López Música original: Jo & Swissknife Disseny il·luminació i tècnic il·luminació i so: Manolo Ramírez Pérez Direcció tècnica acrobàtica: Vitalyi Motouzka Coreografia: Maite Moreno Escenografia: San Martín & Co Imatge i vídeo: Cristina San Martín

Web

www.latrocola.com

Per saber-ne més

* Article de Rocío Huerta: El arte de descontextualizar objetos
* Article de Cultura Inquieta: UN ARTISTA USA PUERTAS DESECHADAS PARA CREAR ENORMES MURALES URBANOS
* Article: Había una vez… ¡el circo!

Espai
St. Eloi - Pla del dipòsit
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Accés pel Pg. de Simó Canet
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
45'

Localització de l'espai

Cerca al web

×