FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Una masterclass de danses urbanes dinàmica, divertida i ajustada al nivell dels participants. L'objectiu és despertar l'interès i la curiositat en diferents estils com el hiphop, el locking, el poping house o el breakdance. L'activitat consta d'exercicis i petites coreografies. Passos bàsics i variacions, moviments i consciència de l'espai. L'activitat està adreçada a tothom que tingui ganes d'aprendre (a partir de 6 anys) i es realitza amb l'acompanyament d'un MC (mestre de cerimònies), un DJ (qui posa la música) i els ballarins.

Fitxa artística

Intèrprets: Adnan Souilah, Ugo Boulard, Leïti Sen, Ruth Prim, Nil Fruitós. Amb el suport de StreetTRRG de l'Ajuntament de Tàrrega

Actuacions
  • Dia 08: 11:00
  • Dia 09: 11:00
  • Dia 10: 11:00
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
majors de 6 anys
Observacions
Sense inscripció prèvia. Producció adscrita a la FINESTRA FAMILIAR, programa d’internacionalització d’espectacles familiars catalans. Iniciativa conjunta de FiraTàrrega i La Mostra d’Igualada – Fira de Teatre Infantil i Juvenil, amb la complicitat de l’associació Teatre per a Tots els Públics.
Estrena
Idioma
No text
Durada
60'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×