FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

FiraTàrrega recull la proposta de l'Associació Somswing Tàrrega d'incorporar la disciplina del lindy hop la programació de dansa urbana. En aquesta sessió gratuïta i oberta a tothom, s'ofereix la possibilitat de participar en una classe d'iniciació a aquest ball, combinada amb una ballada popular amb música en directe. Per a aquesta ocasió, es comptarà amb l'actuació del quartet musical de Doc Scanlon, contrabaixista i cantant novaiorquès, amb un bagul ple de jazz tradicional, swing i estàndards que ens transportara a l'ambient de Nova Orleans, les grans big bands i al repertori dels estàndards de jazz americà dels ans vint, trenta i quaranta.

Fitxa artística

Intèrprets: Associació Somswing TRRG, Doc Scanlon's Cool Cat Combo (Doc Scanlon, Juli Aymí, Mikha Violin i Oliver Rocque)

Actuacions
  • Dia 10: 19:30
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Música
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
19:30h Classe oberta de Lindy hop amb música enllaunada 20:30h Concert Doc Scanlon’s Cool Cat Combo
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
165'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×