FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Incursió Social és un projecte que treballa per la integració de persones amb diversitat funcional. Projecte singular i experimental que permet a les persones de col·lectius vulnerables esdevenir creadors i protagonistes d’una experiència escènica. L'espectacle és el resultat final d’un procés creatiu intens, nascut de la reflexió sobre la crisi dels refugiats, un desastre humanitari de la Unió Europea, que té segrestada l’esperança de milers de persones que han hagut de fugir de les seves llars. Un espectacle creat amb una mirada poètica però realista, un espectacle emocionant, fet per persones especials.

Fitxa artística

Creació i interpretació: Robert Arbó, Mercè Aubia, Robert Bellet, Santi Blanco, Rosa Buatas, Josep Calvera, Manolo Carrasco, Manolo Doncel, Josep Elies, Virgilio Fontanet, Gabriela, Vanesa Garcia, Laia Gassó, Laura Giribet, Aitor Gómez, Laura Herrera, Josep Mª Jové, Míriam López, Dolors Lorca, Ivette Llobet, Quim Martí, Abel Mateu, Ramona Mateu, Vanesa Mateo, Ester Minguella, Pepa Moragues, Carmen Moreno, Pepita Olivart, Marta Oriach, Jordi Ortis, Marta Peris, Carme Pujol, Manuela Queraltó, Eulàlia Quintana, Ramon Ribé, Albert Ros, Jesus Rubinat, Jesús Sanz, Maria Mercè Sasplugues, Judith Simón, Marifé Simón, Ramon Solé, Ton Solé, Mari Alba Torrent i Aïda Vallès. Equip docent i creació artística: Marta Pérez, Vero Cendoya i Natalia Cadena Imatge i Vídeo: Cristina Segarra Il·luminació: Carles Rigual i Juan Carlos (Vtècnics) Disseny gràfic: Eva Guasch Direcció projecte i producció: Ramon Giné i Núria Martí

Web

http://www.junedaincursio.cat/es/

Actuacions
  • Dia 08: 17:00; 20:00
Espai
Teatre Ateneu - Borges
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×