FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Tàrrega trenca el silenci de l’alba amb el batec d’un cor a la plaça Major. Al llarg de 40 hores ininterrompudes, aquest cor encarnat per l'artista Ada Vilaró ens convida a sumar-nos-hi, amplificant el nostre propi batec. L'espai públic ens posa en relació, ens compromet, ens permet ser tal com som: únics i singulars. Gràcies a la participació, emergeix una llum col·lectiva que no entén de barreres, de límits ni de diferències. Vine a formar part d'aquesta creació col·lectiva, a sincronitzar el teu cor amb aquesta proposta d'activisme, transformació, amor i compromís. Un segon, un minut, una hora, les quaranta hores en què serem a la plaça. O tota la vida. Vine, és urGENTestimar!

Projecte artístic i científic basat en la participació comunitària i específicament concebut com a acció inaugural de FiraTàrrega 2017. Amb l'objectiu de diluir les fronteres, l'artista Ada Vilaró i el científic Josep Perelló proposen un desplegament que implica persones, associacions, espectadors en una recerca sobre l'amor, la convivència, el respecte i l'acceptació de l'altre.

Aquest projecte ha estat concebut amb la col·laboració de l'artista quebequès Chris Salter.

Fitxa artística

Autoria: Ada Vilaró i Josep Perelló Creació: Ada Vilaró, Josep Perelló i Paloma Orts Direcció artística: Ada Vilaró Direcció científica: Josep Perelló Ajudant de direcció: Paloma Orts Assessorament artístic: Paloma Orts, Chris Salter i Eva Marichalar Performer: Ada Vilaró Intèrprets: Lídia Pujol, Joan Estrader, Eva Marichalar Composició i direcció musical: Xavi Lloses Coreografia: Albert Bonet i Ada Vilaró Text: Marta Galán i Ada Vilaró Disseny de llums i paisatge sonor: Chris Salter, Alexandre Saunier i Joe Plazak Coordinació de participació: Genis Farran i Mireia Ribó Fotografia: Núria Boleda Audiovisuals: Jesús Vilamajó Creació de vestuari: Fiona Capdevila Assessor disseny vestuari: Cesar Zabala Disseny gràfic i d’espai: RUN, Estefania Aragüés, Xavi Roca i Ignasi Rosés Disseny Bot @urGENTestimar: Santi Seguí, Guillem Pascual, Julian Vicens, Anna Cigarini i Josep Perelló Disseny plataforma digital a la plaça: Anna Cigarini, Julian Vicens, Isabelle Bonhoure i Josep Perelló Disseny de sensors: Daniel Prades i Josep Perelló Coordinació equip científic: Mar Coromina Producció administrativa: Imma Romero Producció: Tempus Fugit, Nadala Fernández i Sergio Vega. Una coproducció de FiraTàrrega, Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou i OpenSystems de la Universitat de Barcelona Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i Coopération bilatérale – Québec-Catalogne (CMQC).

Actuacions
  • Dia 07: 07:00; 10:00; 20:00; 23:00
  • Dia 08: 10:00; 14:00; 22:15
Espai
Pl. Major
Gènere
Art Acció
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Aquesta és una activitat d'activitats, una experiència compartida i integrada per diferents rituals: observar, menjar, dormir, caminar, córrer... Es convida la ciutat i els seus habitants a aturar l'activitat quotidiana i a posar en pràctica diversos moments de comunió que permetin posar-nos en relació. Un procés de transformació compartida de la gent, de l'espai i del temps. La recerca científica es visualitza abans, durant i després de l'acció inaugural de FiraTàrrega, al compàs dels tres moments clau: el treball previ amb associacions i col·lectius de Tàrrega, el llançament d’un grup de conversa a la xarxa* i l’experiència relacional a la mateixa plaça durant les 40 hores que dura l'acció. El resultat final de la investigació és un exercici públic de coneixement i reconeixement que continua en els mesos posteriors a l'acció artística. * @urGENTestimar_bot, mitjançant l'app Telegram
Estrena
Idioma
No text

Localització de l'espai

Cerca al web

×