FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Dels creadors de Bítels per a nadons (concert tribut a The Beatles), 30 elefants sota un paraigua i Núvols amb nadons, una aposta d’alt voltatge on el públic és el protagonista. Radicalment interactiva, amb quatre ballarins i tres músics a escena i dirigida a nens i nenes de 0 a 3 anys i a les seves famílies. Figures que ballen. Accions reflectides en el mirall. Músics eteris i invisibles que observen i acompanyen. Miralls en moviment copsen la mirada de qui observa. Com mirem? On mirem? Per què mirem? Els orígens, les capacitats, el gènere, els pensaments. Un recorregut per la diferència i per qui i com la mira.

Fitxa artística

Autoria i direcció artística: Eva Vilamitjana i Albert Vilà Dramatúrgia: Albert Vilà Interpretació: Ballarins/es: Miquel Fiol, Maria Hernando / Eva Vilamitjana, Raquel Gualtero i Guido Lucas Músics: Asier Suberbiola, Nil Villà, Nico Sánchez Composició musical: Jordi Bello Arranjaments musicals: Jordi Bello Direcció musical: Albert Vilà Escenografia: Paula Bosch Coreografia: Eva Vilamitjana Tecnologia interactiva: Ivan Rubio Vestuari: Joana Martí / La petita malumaluga Disseny del so / Concepció sonora: Jordi Bello/Albert Vilà Disseny de vídeo: Albert Vilà Producció: Cristina Roca Comunicació: Pol Gil Marimon

Web

www.lapetita.cat

Actuacions
  • Dia 08: 17:00;
  • Dia 09: 10:30; 12:00
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Dansa
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Infantil
Observacions
Espectacle participatiu per a nens de 0 a 3 anys, acompanyats de pare o mare. La resta de la família s'ho mira com a espectador.
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
40'

Localització de l'espai

Cerca al web

×