FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Una nafra és una ferida. A l'Orient mitjà designa també el menyspreu. Els refugiats que tracten amb les màfies s’anomenen ells mateixos Nafrat. L’agost de 2015 es va trobar un camió abandonat en una autopista entre Hongria i Àustria amb cadàvers de refugiats asfixiats. Mahid ja no es veu amb cor de continuar amb aquest negoci i vol que aquest sigui el seu últim viatge. Però les coses no surten com havia previst i tot es torna més perillós i més amarg. Nafrat proposa als espectadors (refugiats) viure en la pell pròpia l’odissea d’una fugida a la desesperada.

Fitxa artística

Direcció: Nafrat Collectif Adjunt Direcció: Ricard Soler i Mallol Vestuari: Sara Recatalà Disseny: www.eclectick.com Edició vídeo: Ferran Collado Disseny musical: Samuel Parejo Intèprets: Jordi Collado, Manuel Ortí "Rabassa", Jordi Magnieto

Web

https://yourszene.com/companies/nafrat-collectif

Actuacions
  • Dia 07: 20:00 (cast); 22:30(cast); 23:30(cast)
  • Dia 08: 20:00(cast); 21:00(cast); 22:00(cast); 23:00(cast)
  • Dia 09: 19:30(cat); 21:30(cat); 22:30(cat); 23:30(cat)
  • Dia 10: 18:30(cat); 19:30(cat); 21:30(cat)
Espai
Pl. El·líptica
Gènere
Teatre
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Observacions
Espectacle sense seient que implica un recorregut per la ciutat. No recomanat a persones amb claustrofòbia ni a persones amb la mobilitat limitada.
Estrena
No
Idioma
Segons sessió
Durada
45'

Localització de l'espai

Cerca al web

×