FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Abans de la tempesta hi ha el silenci. Espectacle percussiu i pirotècnic itinerant. Amb una indumentària metàl·lica, els intèrprets avancen enmig d'un estrèpit encegador. Els ritmes potents s'intercalen amb el silenci, generant una tensió que no s'esvaeix. Al final del recorregut, una escena fixa evoca una muntanya de metall. Els personatges envaeixen l'espai com explorant un nou territori. La muntanya esdevé un volcà. Els personatges són alliberats de la seva cuirassa metàl·lica, compartint de nou el silenci.

Fitxa artística

Artistic direction: Raymond Gabriel Music - Pyrotechnics: Stéphane Augier, Metty Bénistant, Raymond Gabriel, Bernard Graell, William Perez, Ruddy Thery Tour manager: Vincent Gonzalez Sound: François Hourtané Lights: Michel Pradillon Costumes: Pascale Dorvillers Production: Lisa Trouilhet

Web

www.commandospercu.com

Per saber-ne més

* Vídeo 1: Teaser Les Commandos Percu

Actuacions
  • Dia 09: 00:00
  • Dia 10: 00:00
Espai
Pl. Hort del Barceloní
Gènere
Música
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
L'espectacle arrenca al pont del carrer Joan Maragall
Estrena
Idioma
No text
Durada
45'

Localització de l'espai

Cerca al web

×