FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça on conflueixen la dansa urbana i la contemporània, amb intèrprets procedents de tècniques experimentals d'arrel urbana, com Chey Jurado o Lautaro Reyes. Una analogia entre l'univers que amaga la timidesa de les persones i els indrets i les criatures ignotes que hi ha a les profunditats marines. Un exercici d'introversió que descobreix una força desorbitada. La timidesa, la por a les coses desconegudes o la intriga es combinen amb una mirada dantesca, onírica i, fins i tot, surrealista.

Fitxa artística

Direcció i coreografia: Elías Aguirre Intèrprets: Chey Jurado, Lautaro Reyes i Elías Aguirre Música: Womoh i Asaf Yaniv Il·luminació: Sergio G. Dominguez Producció executiva: Mayda Alvarez. SNEO Mestizaje Projects

Web

eliasaguirre.es

Per saber-ne més

* Vídeo 1: Entrevista a Elías Aguirre

Actuacions
  • Dia 08: 12:00
  • Dia 09: 12:00
  • Dia 10: 17:30
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
20'

Localització de l'espai

Cerca al web

×